Het doel

Runners United. Eigenlijk zegt de naam van de organisatie alles. Hardlopers verenig u!

Voor hardlopers is het niets nieuws... De strijd, de pijn, het doorzetten, de trainingen, mentale strijdvoering, maar vooral de euforie aan het einde van de run! Lopen is heerlijk!

Wetende dat er de komende periode discipline, doorzettingsvermogen, geduld en afzien van je gevraagd gaat worden, ga je toch die bijzondere uitdaging aan! Die ene mooie run uitlopen.

Er zijn in Nederland honderden hardloopwedstrijden die je kan kiezen om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Je kan kiezen voor wedstrijden op verharde ondergrond, maar ook voor onverhard.

 

Hoewel wij zelf ook vrij regelmatig de uitdaging zoeken op de verharde wedstrijden, ligt de voorliefde van Runners United bij de onverharde ondergronden. De Natuur. Een mooier decor om te rennen is er niet. De ruimte, het afwisselende terrein, de prachtige uitzichten, de rust en zuurstof.

Hardlopen in de natuur is zoals het bedoeld is. Puur jij en de natuur!

Daar ligt het doel van Runners United. We willen graag onze volgers kennis laten maken met de puurste vorm van hardlopen. Traillopen!

 

Stichting Runners United NL

14 Juni 2018 is deze stichting gestart met als doelen;

-Het samenbrengen en verbinden van (groepen) hardlopers.

-het bevorderen van de (trail)loopsport.

-het bevorderen van de sociale contacten tussen hardlopers. 

-het bevorderen van het bewustzijn van de natuur.

 

Wat gaat Runners United bieden om dit te bereiken;

  • Het deelnemen aan en organiseren van zowel gratis als betaalde (laagdrempelige) (trail)loopevenementen.
  • Het enthousiaste team gaat graag met andere hardlopers de uitdaging aan om zich als groep/team in te schrijven voor Trail- en crosswedstrijden georganiseerd door andere organisaties.
  • Wij zoeken graag zoveel mogelijk samenwerkingen met andere organisaties en bedrijven met een connectie met de loopsport om mooie, bereikbare, evenementen te organiseren. wij zijn daarin graag de verbindende factor. 
  • Het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere websites en soacialmedia-kannalen op het gebied van de (trail)loopsport. 
  • In te toekomst worden er trainingen verzorgt door Runners United om zo goed mogelijk toe te werken naar een mooie trail.