Hieronder kan je de GPX Downloaden voor de social trail op 29 januari 2023

Download
Loopleip_Lage_Vuursche.gpx
XML document 498.0 KB

8 januari 2023

 

Het heeft even op zich laten wachten, maarrrrrrr

Op 29 januari gaan we eindelijk weer eens een socialtrail organiseren!

 

Met Loopleip podcast kwam het idee om onze liefde voor de trails, naast het gesprek, ook weer live te delen in de natuur.

Om 9.00 uur 's morgens starten we vanaf de parkeerplaats bij 'Theehuis 't Hooge Erf' in de Lage vuursche een prachtige trailroute van ongeveer 16km.

Heel veel singletracks zijn in deze route aan elkaar geknoopt om je geen moment te vervelen. Af en toe even een lekker recht stuk om vervolgens weer een prachtig slingerend pad in te duiken.

 

We starten in 3 tempogroepen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit de tempo's;

-Groep 1 tussen 7.00 min/km en 6.30 min/km

-Groep 2 tussen 6.30 min/km en 6.00 min/km

-Groep 3 tussen 6.00 min/km en 5.30 min/km

 

We denken wel dat het handig is om in gedachten te nemen dat je voor deze trail beter geen trailmaagd kunt zijn. Er zitten wel wat technische stukken in met boomwortels en wat overgroeide paden, dus jouw looptechniek moet dit wel aankunnen. Je hoeft zeker geen pro te zijn, maar enige ervaring is handig.

 

Om voor iedereen een chocomelk en een banaantje te kunnen hebben bij de finish vragen we voor de deelname aan deze trail een symbolisch bedrag van €1,50. 

Inschrijven kan via onderstaande link.

 

Superleuk dat we jullie daar zien!

 

(En dan kunnen we na afloop misschien nog een lekker finishbiertje drinken bij het theehuis?)

QR code voor inschrijving23 september 2021

 

De GPX bestanden voor 'Burgers, Bier & Bikkels Trail 202' zijn beschikbaar.

Kijk onder kopje evenementen voor jouw route.


31 augustus 2021

 

De tickets voor 'Burgers, Bier & Bikkels Trail zijn te koop!

Kijk snel onder het kopje 'evenementen' en stel jouw deelname zeker.


20 augustus 2021

 

Komende week gaan de tickets in de verkoop voor 'Burgers Bier en Bikkels trail'

Er zullen maar een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn. Houd de socials in de gaten.


April 2021

 

Komende maanden nog even geen social trails van Runners United.


Nieuwe plannen voor 2021 worden gemaakt.

 

Binnenkort start de inschrijving voor de socialtrail op 28 Februari 2021.

Hopelijk kan hij doorgaan. 


vrijdag 22 november 2019

 

Nog 2 dagen dan start de leukste cross uit de regio. De medailles liggen klaar en de bekers zijn gepoetst. Er zijn snelle lopers ingeschreven dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden. De inschrijvingen lopen heel goed wanneer je zeker wilt zijn van een medaille dan is het verstandig om vandaag nog in te schrijven. dit kan nog tot vanavond 23:59. LET OP !! Zaterdag kan niet voor ingeschreven worden. Dit heeft te maken met de verwerking voor de tijdsregistratie. Zondag kan tot een kwartier voor de wedstrijd nog op de locatie ingeschreven worden, dit kan contant en met de pin betaald worden. 
Wil jij ook zeker zijn van zo’n mooie medaille?

Schrijf je dan nu in !!  https://facebook.com/events/770426866705052/?ti=cl

of via het evenement op deze pagina.

De organisatie en alle vrijwilligers hebben er heel veel zin in, het weer zit mee het beloofd een mooie dag te worden.

Sportieve groeten. 
Runners United NL

16 Juli 2019

 

De zomer is in volle gang! Iedereen leeft buiten en geniet van het prachtige weer. We hebben een lange zomer voor de boeg en wie weet kan je nog uitkijken naar een heerlijke zomervakantie. Nu wil je er nog niet aan denken, maar ook dit jaar komt er een einde aan deze fantastische periode met familie en vrienden. Wat is er dan mooier om je zomervakantie af te sluiten met een feestje!?

Op Zaterdagavond 24 augustus 2019 organiseren
Runners United NL (RU) en Sportief Hardlopen Huizen (SHH) een hardloopfeest in het donker.

Ben jij een beginnend trailloper en lijkt het je een keer spannend om een korte trail in het donker te lopen of ben jij een ervaren loper die gek is op nighttrails? Er is voor ieder wat wils op dit evenement. We nodigen jullie van harte uit op het clubhuis van SHH om samen een Nighttrail Experience te beleven om de zomer eens goed te vieren.

De Zwoele Zomernacht Trail 2019 start voor zonsondergang. Onder het genot van iets lekkers en een kop koffie of thee kan jij je met de andere hardlopers, verheugen om tijdens de zonsondergang te vertrekken. Onder begeleiding van ervaren trainers kan jij de bijzonderheid van het bos in het donker gaan zien. De dagdieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. De geheel andere dynamiek van de natuur, beschenen door alleen jouw hoofdlamp en die van jouw medelopers, zal je betoveren.

Na afloop van de Nigthtrail staat er bij het clubhuis van SHH een koud biertje van een lokale brouwer, een chipje en een kampvuur voor je klaar, waarbij je kan nababbelen over je ervaring in het donker.

De zon gaat op 24 augustus om 20.45 uur onder.
Om een klein beetje te kunnen wennen aan het donker zullen we vertrekken om 21:30 uur, zodat het nog wat schemerig is. Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom en staan de deuren voor je open voor gezelligheid, ontmoetingen en wat lekker te eten en te drinken.

Er zijn 3 groepen waar je kan aanhaken.
Groep 1; +- 8km op een tempo van ongeveer 9km/h
Groep 2; +- 12km op een tempo van ongeveer 9km/h
Groep 3; +- 15km op een tempo van ongeveer 10km/h
Wellicht komt er nog een vierde groep die +-21km gaan lopen. Dit communiceren we later.

In de ticketprijs zijn inbegrepen;
- Deelname Zwoele Zomeravond Nighttrail voor een onuitwisbare herinnering!
- Koffie/ thee en iets lekkers vooraf (deuren staan open vanaf 20:30 uur)
- Speciaal biertje met snacks na afloop
Voor leden van SHH geldt een korting van 50% op de ticketprijs

Wat je zelf moet meenemen;
- Hoofdlamp met minimaal 200 lumen
- Wat extra centjes voor als je het biertje zo lekker vindt, dat je er nog 1 wil
- Goede stevige hardloopschoenen (liefst trailschoenen)

Wij (RUSHH) hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben om op deze unieke wijze de zomer van 2019 vieren.

Schrijf je snel in via de ticketlink.

ticketTicketsBeschikbaarheid bewerkenstichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.comTickets zoeken
Fijne Zomer!!


23 November 2018

Beste loopfanaten,

De inschrijvingen voor de Zonnestraal cross zijn de laatste dagen heel hard gegaan. Vol trots kondigen we aan dat de Zonnestraal cross uitverkocht is. 

I.v.m. de medailles en startnummers die we op voorhand moesten bestellen hebben we een inschatting proberen te maken. We dachten zelfs nog startbewijzen over te houden voor een evt. na inschrijving. 

Kennelijk is de loopkoorts in de regio Hilversum goed aanwezig. 

Runners United en het hele team van vrijwilligers zijn er klaar voor om er een hele gave cross van te maken.

Tot zondag !!


22 November 2018

 

Dames en heren. 

De verkoop van de startbewijzen loopt erg hard!! Er zijn nog 25 nummers van de 350 te vergeven. Vol = Vol!! 

Mis dus niet jouw kans om het parcours van de ‘zonnestraal cross’ komende zondag te lopen! Koop snel jouw ticket!


Runners United NL is met veel plezier ambassadeur van Salming Running Benelux. Wij zijn super enthousiast over de schoenen en kleding van Salming Running.

In samenwerking met Run2Day Hilversum komt Salming Running Benelux op de 'Zonnestraal cross' hun producten presenteren aan onze bezoekers. 
Bij hun stand is de mogelijkheid om verschillende modellen te passen en, als het droog weer is, bestaat zelfs de mogelijkheid om de schoenen te testen!

Dus ben je op zoek naar goede schoenen voor trail of op de weg? Wij raden dan aan om zeker een kijkje te nemen bij hun stand!

bekijk vast de site www.salming.com voor inspiratie.

8 Oktober 2018

 

Wij presenteren graag; Runners United ‘team ISU 2018’! Deze 4 taaie mannen zijn een aantal maanden geleden een enorme uitdaging met elkaar aangegaan. Zij hebben zich ingeschreven voor de individuele 127km race van de ‘Indian Summer Ultra trail op 20 oktober. Doordat onze Robert 1 van deze mannen is hebben wij de training en opbouw naar deze prestatie op de voet gevolgd. We vinden dit zo’n uitzonderlijke uitdaging dat we deze mannen graag een extra podium geven. Daarom zullen we de komende 2 weken dit team ‘powered by Salming Running Benelux & Runners United NL’ uitgebreid volgen en uitlichten tot aan de finish van de ISU op 20 oktober.
Wat is hun loophistorie? 
Wat beweegt de mannen om dit te doen? En hoe zit het met het vertrouwen? Al deze dingen komen voorbij en ook op de dag zelf zijn ze te volgen via live- video’s. Volg de mannen op Facebook, Instagram of onze blog en moedig ze aan. Het aftellen is begonnen!!.


Beste Hardlopers,

Nu de zomervakantie (bijna) voorbij is en de hitte plaats heeft gemaakt voor regen, gaat het gevoel van het crossseizoen weer een beetje leven!

De Zonnestraal cross is er echt 1 die je daarbij niet op je lijstje moet vergeten! Deze uitdagende cross, op 1 van de mooiste locaties in 't Gooi, zal op 25 November 2018 plaatsvinden op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.
Om alles te weten te komen over de wedstrijdlocatie check www.zonnestraalhilversum.nl of www.eventcentrum-zonnestraal.nl of www.brasserie-zonnestraal.nl

GRAAG WILLEN WE JULLIE EROP ATTENDEREN DAT WE MOMENTEEL NOG EEN EARLY BIRD TICKETPRIJS HANTEREN. JE KAN TOT 1 SEPTEMBER 2018 NOG GEBRUIK MAKEN VAN DEZE EARLY BIRD AANBIEDING. DUS WEES SNEL EN PAK NU NOG JE KANS!!


6 augustus 2018

 

We zijn heel blij dat Powerbar Nederland heeft toegezegd de 'Zonnestraal cross' te willen sponsoren met Sportdrank bij de finish en aankleding. 


2 augustus 2018

 

Voor Runners United NL is het zeer goed nieuws dat Louran van Run2Day Hilversum, zich als sponsor beschikbaar heeft gesteld om de 'Zonnestraal cross' zo aan te kleden dat dit nieuwe evenement voor iedereen een feestje wordt!

 

 


Download
Landgoed Zonnestraal
Bekijk het filmpje voor een mooi beeld van de de prachtige locatie.
720p.mov
QuickTime Video formaat 39.7 MB

 1 Augustus 2018

 

Landgoed Zonnestraal 

Zonnestraal, gebouwd in beton met ragfijne raamsponningen en veel glas, verbeeldt op onovertroffen wijze het Nieuwe Bouwen. Dit demonstreert een evenwicht in materiaalgebruik, functionaliteit en een heldere compositie in wit en lichtblauw. 

In het gerestaureerde Hoofdgebouw ontvangen wij u en uw gasten graag in een oorspronkelijke maar toch sfeervolle ambiance van licht, lucht en transparantie. Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten met enerzijds gevoel voor architectuur, landschap en historie en anderzijds gewend aan hoogwaardige dienstverlening. 

Een bruiloftsfeest, een verjaardagsfeest, een trendy party, een diner of creatieve workshop op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende ruimte en een professioneel verzorgd evenement op maat, van klein tot groot. 

Wat maakt deze locatie uniek? 

- Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos! 

- Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker 

- Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen 

- Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27 


28 Juli 2018

 

De ticketverkoop van ons nieuwste evenement is gestart!!

 

Kijk bij kopje 'onze evenementen' voor meer info.


16 Juli 2018

 

Hier word je als organisator wel een beetje trots van! Als de trail die je organiseert exact zo beleefd wordt, zoals je hem bedoeld.

 

Mark Zuurhout heeft namens Sportrusten.nl een heel leuk verslag van zijn deelname aan onze 'Larense Lange' geschreven. Lees het artikel in de link.

 

https://sportrusten.nl/larense-lange-trail-samen-genieten/


25 november 2017

 

Online inschrijvingen zijn gesloten!

nog 3 plekken te verkrijgen op de racelocatie op raceday.


22 November 2017

 

De 150 startplaatsen zijn vergeven. Van de laatste 25 extra plekken zijn er nog 10 over!

Bij 175 zitten we vol. Inschrijving op locatie op de racedag zijn dan niet meer mogelijk.

 


19 November 2017

 

Bijna alle 150 startbewijzen zijn vergeven!!

Gelukkig hebben we van Goois Natuurreservaat toestemming gekregen om 25 extra startplekken te mogen vergeven. 

Dus je kan nog mee doen!


9 november 2017

 

De deelnemersvelden voor de Hoorneboegse Cross 2017 gaan nu goed vollopen!

Hieronder kan je zien met hoeveel deelnemers je (tot nu toe) de strijd aan kan gaan voor de winst op jouw afstand.
De dames zijn nog steeds het best vertegenwoordigd! 
Ook leuk om te zien hoe groot de verschillen in leeftijd zijn.

Wil je ook de strijd aangaan of heb je gewoon zin in een gezellige cross op een uitdagend parcours..... er zijn nog 46 startplaatsen te vergeven.

 

Wacht niet te lang!25 0ktober 2017

 

Runners United start met de promotie van de Hoorneboegse cross 26 november 2017 met een prachtige flyer. 

 

 

Ontwerp Krista Peeters Design