23 November 2018

Beste loopfanaten,

De inschrijvingen voor de Zonnestraal cross zijn de laatste dagen heel hard gegaan. Vol trots kondigen we aan dat de Zonnestraal cross uitverkocht is. 

I.v.m. de medailles en startnummers die we op voorhand moesten bestellen hebben we een inschatting proberen te maken. We dachten zelfs nog startbewijzen over te houden voor een evt. na inschrijving. 

Kennelijk is de loopkoorts in de regio Hilversum goed aanwezig. 

Runners United en het hele team van vrijwilligers zijn er klaar voor om er een hele gave cross van te maken.

Tot zondag !!


22 November 2018

 

Dames en heren. 

De verkoop van de startbewijzen loopt erg hard!! Er zijn nog 25 nummers van de 350 te vergeven. Vol = Vol!! 

Mis dus niet jouw kans om het parcours van de ‘zonnestraal cross’ komende zondag te lopen! Koop snel jouw ticket!


Runners United NL is met veel plezier ambassadeur van Salming Running Benelux. Wij zijn super enthousiast over de schoenen en kleding van Salming Running.

In samenwerking met Run2Day Hilversum komt Salming Running Benelux op de 'Zonnestraal cross' hun producten presenteren aan onze bezoekers. 
Bij hun stand is de mogelijkheid om verschillende modellen te passen en, als het droog weer is, bestaat zelfs de mogelijkheid om de schoenen te testen!

Dus ben je op zoek naar goede schoenen voor trail of op de weg? Wij raden dan aan om zeker een kijkje te nemen bij hun stand!

bekijk vast de site www.salming.com voor inspiratie.

8 Oktober 2018

 

Wij presenteren graag; Runners United ‘team ISU 2018’! Deze 4 taaie mannen zijn een aantal maanden geleden een enorme uitdaging met elkaar aangegaan. Zij hebben zich ingeschreven voor de individuele 127km race van de ‘Indian Summer Ultra trail op 20 oktober. Doordat onze Robert 1 van deze mannen is hebben wij de training en opbouw naar deze prestatie op de voet gevolgd. We vinden dit zo’n uitzonderlijke uitdaging dat we deze mannen graag een extra podium geven. Daarom zullen we de komende 2 weken dit team ‘powered by Salming Running Benelux & Runners United NL’ uitgebreid volgen en uitlichten tot aan de finish van de ISU op 20 oktober.
Wat is hun loophistorie? 
Wat beweegt de mannen om dit te doen? En hoe zit het met het vertrouwen? Al deze dingen komen voorbij en ook op de dag zelf zijn ze te volgen via live- video’s. Volg de mannen op Facebook, Instagram of onze blog en moedig ze aan. Het aftellen is begonnen!!.


Beste Hardlopers,

Nu de zomervakantie (bijna) voorbij is en de hitte plaats heeft gemaakt voor regen, gaat het gevoel van het crossseizoen weer een beetje leven!

De Zonnestraal cross is er echt 1 die je daarbij niet op je lijstje moet vergeten! Deze uitdagende cross, op 1 van de mooiste locaties in 't Gooi, zal op 25 November 2018 plaatsvinden op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.
Om alles te weten te komen over de wedstrijdlocatie check www.zonnestraalhilversum.nl of www.eventcentrum-zonnestraal.nl of www.brasserie-zonnestraal.nl

GRAAG WILLEN WE JULLIE EROP ATTENDEREN DAT WE MOMENTEEL NOG EEN EARLY BIRD TICKETPRIJS HANTEREN. JE KAN TOT 1 SEPTEMBER 2018 NOG GEBRUIK MAKEN VAN DEZE EARLY BIRD AANBIEDING. DUS WEES SNEL EN PAK NU NOG JE KANS!!


6 augustus 2018

 

We zijn heel blij dat Powerbar Nederland heeft toegezegd de 'Zonnestraal cross' te willen sponsoren met Sportdrank bij de finish en aankleding. 


2 augustus 2018

 

Voor Runners United NL is het zeer goed nieuws dat Louran van Run2Day Hilversum, zich als sponsor beschikbaar heeft gesteld om de 'Zonnestraal cross' zo aan te kleden dat dit nieuwe evenement voor iedereen een feestje wordt!

 

 


Download
Landgoed Zonnestraal
Bekijk het filmpje voor een mooi beeld van de de prachtige locatie.
720p.mov
QuickTime Video formaat 39.7 MB

 1 Augustus 2018

 

Landgoed Zonnestraal 

Zonnestraal, gebouwd in beton met ragfijne raamsponningen en veel glas, verbeeldt op onovertroffen wijze het Nieuwe Bouwen. Dit demonstreert een evenwicht in materiaalgebruik, functionaliteit en een heldere compositie in wit en lichtblauw. 

In het gerestaureerde Hoofdgebouw ontvangen wij u en uw gasten graag in een oorspronkelijke maar toch sfeervolle ambiance van licht, lucht en transparantie. Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten met enerzijds gevoel voor architectuur, landschap en historie en anderzijds gewend aan hoogwaardige dienstverlening. 

Een bruiloftsfeest, een verjaardagsfeest, een trendy party, een diner of creatieve workshop op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende ruimte en een professioneel verzorgd evenement op maat, van klein tot groot. 

Wat maakt deze locatie uniek? 

- Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos! 

- Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker 

- Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen 

- Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27 


28 Juli 2018

 

De ticketverkoop van ons nieuwste evenement is gestart!!

 

Kijk bij kopje 'onze evenementen' voor meer info.


16 Juli 2018

 

Hier word je als organisator wel een beetje trots van! Als de trail die je organiseert exact zo beleefd wordt, zoals je hem bedoeld.

 

Mark Zuurhout heeft namens Sportrusten.nl een heel leuk verslag van zijn deelname aan onze 'Larense Lange' geschreven. Lees het artikel in de link.

 

https://sportrusten.nl/larense-lange-trail-samen-genieten/


25 november 2017

 

Online inschrijvingen zijn gesloten!

nog 3 plekken te verkrijgen op de racelocatie op raceday.


22 November 2017

 

De 150 startplaatsen zijn vergeven. Van de laatste 25 extra plekken zijn er nog 10 over!

Bij 175 zitten we vol. Inschrijving op locatie op de racedag zijn dan niet meer mogelijk.

 


19 November 2017

 

Bijna alle 150 startbewijzen zijn vergeven!!

Gelukkig hebben we van Goois Natuurreservaat toestemming gekregen om 25 extra startplekken te mogen vergeven. 

Dus je kan nog mee doen!


9 november 2017

 

De deelnemersvelden voor de Hoorneboegse Cross 2017 gaan nu goed vollopen!

Hieronder kan je zien met hoeveel deelnemers je (tot nu toe) de strijd aan kan gaan voor de winst op jouw afstand.
De dames zijn nog steeds het best vertegenwoordigd! 
Ook leuk om te zien hoe groot de verschillen in leeftijd zijn.

Wil je ook de strijd aangaan of heb je gewoon zin in een gezellige cross op een uitdagend parcours..... er zijn nog 46 startplaatsen te vergeven.

 

Wacht niet te lang!25 0ktober 2017

 

Runners United start met de promotie van de Hoorneboegse cross 26 november 2017 met een prachtige flyer. 

 

 

Ontwerp Krista Peeters Design