Wat een rare lockdown lente hebben we gehad, maar de lockdown versoepeld en de zomer staat voor de deur, 20 juni gaat de zomer officieel van start. Iedereen leeft buiten en geniet van het prachtige weer. We hebben een lange zomer voor de boeg en wie weet kan je nog uitkijken naar een heerlijke zomervakantie in binnen of misschien wel buitenland. Nu wil je er nog niet aan denken, maar ook dit jaar komt er een einde aan deze fantastische periode met familie en vrienden. Wat is er dan mooier om je zomervakantie af te sluiten met een feestje!?

Op vrijdagavond 4 september 2020 organiseren
Runners United NL (RU) en Sportief Hardlopen Huizen (SHH) een hardloopfeest in het donker.

Ben jij een beginnend trailloper en lijkt het je een keer spannend om een korte trail in het donker te lopen of ben jij een ervaren loper die gek is op nighttrails? Er is voor ieder wat wils op dit evenement. We nodigen jullie van harte uit op het clubhuis van SHH om samen een Nighttrail Experience te beleven om de zomer eens goed te vieren.

De Zwoele Zomernacht Trail 2020 start voor zonsondergang. Onder het genot van iets lekkers en een kop koffie of thee kan jij je met de andere hardlopers, verheugen om tijdens de zonsondergang te vertrekken. Onder begeleiding van ervaren trainers kan jij de bijzonderheid van het bos in het donker gaan zien. De dagdieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. De geheel andere dynamiek van de natuur, beschenen door alleen jouw hoofdlamp en die van jouw medelopers, zal je betoveren.

Na afloop van de Nigthtrail staat er bij het clubhuis van SHH een koud biertje van een lokale brouwer, iets lekkers te eten en een kampvuur voor je klaar, waarbij je kan nababbelen over je ervaring in het donker.

De zon gaat op 4 september om 20:20 uur onder.
Om een klein beetje te kunnen wennen aan het donker zullen we vertrekken om 20:10 uur, zodat het nog wat schemerig is. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom en staan de deuren voor je open voor gezelligheid, ontmoetingen en wat lekker te eten en te drinken.

Er zijn 5 groepen waar je kan aanhaken.
Groep 1; +- 8km op een tempo van ongeveer 9km/h
Groep 2; +- 12km op een tempo van ongeveer 9km/h
Groep 3; +- 15km op een tempo van ongeveer 10km/h
Groep 4; +- 21km op een tempo van ongeveer 9km/h
Groep 5; +- 21km op een tempo van ongeveer 10km/h
Groep 6; +- 1,5 uur Night Hike

In de ticketprijs zijn inbegrepen;
- Deelname Zwoele Zomeravond Nighttrail voor een onuitwisbare herinnering!
- Koffie/ thee en iets lekkers vooraf (deuren staan open vanaf 19:30 uur)
- Speciaal biertje met iets lekkers te eten na afloop
Voor leden van SHH geldt een korting van 50% op de ticketprijs

Wat je zelf moet meenemen;
- Hoofdlamp met minimaal 200 lumen
- Wat extra centjes voor als je het biertje zo lekker vindt, dat je er nog 1 wil (of liever betalen met een tikkie)
- Goede stevige hardloopschoenen (liefst trailschoenen)

Wij (RUSHH) hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben om op deze unieke wijze de zomer van 2020 vieren.

Schrijf je snel in via de ticketlink.

ticketTicketsBeschikbaarheid bewerkenstichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.comTickets zoeken


Fijne Zomer!!


Trailweekend in de Ardennen.

 

De Belgische Ardennen.

Als je wil trailrunnen of hiken is dit toch wel het dichtstbij liggende paradijs. Alles is aanwezig. Uitdagende paadjes, heuvels, riviertjes en prachtige uitzichten. Iedere runner of hiker zou hier geweest moeten zijn om het echte trailen geproefd te hebben.
Maar je gaat niet snel even een dagje naar de Ardennen om een leuk trailtje te lopen. Nee, het is dan veel leuker om dat met een gezellige groep mensen te doen die samen jou in een paar dagen een echte trail ervaring beleven!

Daarom organiseert R.U.S.H.H. (Runners United nl en Sportief Hardlopen Huizen) nu een volledig verzorgt weekend in ‘het’ trailparadijs van de Benelux.
Van 02 t/m 04 oktober 2020 kan jij verblijven op een heerlijke exclusieve locatie, waar een uitgebreid programma wordt aangeboden voor de beginnende en gevorderde trailrunner en hiker.

De ervaren trainers Michel Seinden, Anita den Ouden, Joost Krijnen en Robert Monteban nemen je elke dag mee voor een prachtige ronde (passend bij jouw niveau) en je krijgt techniektraining en advies. Je kan ontspannen, je kan actief zijn en je kan de nodige kilometers weglopen. Maar het belangrijkst is……. Je hebt een fantastisch weekend met allemaal mensen met dezelfde hobby!!

PROGRAMMA
Vrijdag 2 oktober
Aankomst vanaf 19:00 uur op de locatie. Je kan je gelijk onderdompelen in de gezelligheid van het trailen. Neem een drankje en schuif lekker bij het kampvuur of de bar aan.
Na het welkom en enige uitleg over het weekend zullen we jullie direct uitnodigen voor de eerste trail. Een Nighttrail of night walk.

Zaterdag 3 oktober
08:30 Ontbijt
09:30 Start techniekoefeningen en loopanalyse
12:30 Lunch
13:00 Vertrek Trailrun Basis (+/- 12 km), gevorderd (+/- 16 km) en bikkels (+/- 21km en mogelijkheid tot meer)
19:00 Barbecue
We sluiten de dag af bij het kampvuur

Zondag 4 oktober
08:30 Ontbijt
09.00 Vertrek Start 3e Trailrun of andere sportieve activiteit/ vrije besteding
13:00 Lunch
14:00 Voldaan vertrek richting Nederland.

ETEN & DRINKEN
De lekkerste bakker uit de Ardennen levert elke ochtend vers brood waar wij als sporters graag onze dag mee beginnen met verschillende soorten hartig en zoet beleg. Natuurlijk is er ook voldoende ander powerfood om dit weekend vol energie mee door te komen. Zo is er volop fruit en yoghurt en andere ontbijt- en lunchmogelijkheden.

De hele dag is er tussen de maaltijden altijd koffie, thee, limonade en fruit te gebruiken. Ook is er een bar aanwezig waar iedereen z’n eigen drankje kan tappen.

Op zaterdagavond staat er een heerlijke BBQ voor ons klaar waarbij we wederom niets te kort zullen komen. Zowel vlees, vis als vegetarische opties zullen voldoende aanwezig zijn, naast natuurlijk de andere lekkere salades en brood waarmee de BBQ compleet is.

Er zijn ook een aantal dingen die je zelf moet meenemen
: Slaapzak/ dekbed, Kussensloop, Toiletspullen, Handdoeken, Paspoort of identiteitskaart, lamp met minimaal 200 lumen voor de nighttrail, eventueel noodzakelijke medicijnen, geld voor onderweg en voor als je de dorpjes gaat verkennen. Liever geen dure spullen zoals sieraden.

DE LOCATIE
De schitterende locatie, met een sportief karakter, ligt midden in een overweldigend natuurgebied midden in de Ardennen, met uitzicht over de Ourthevallei.

We hebben de beschikking over een aantal chalets welke geschikt zijn voor 10 personen en een groepsaccommodatie waar we met z'n allen gezellig kunnen eten, drinken kletsen en lachen. De indeling per chalet is 1 x een zespersoons kamer en 2 x een tweepersoonskamer. Uiteraard kies je zelf waar je voorkeur naar uit gaat, maar wie het eerst komt wie het eerst maalt.

De activiteiten vinden in de directe omgeving plaats en bij terugkomst kan je lekker ontspannen en na kletsen in de taverne, het overdekte terras met kampvuurplek of bij de authentieke houtkachel.

AANBIEDING
Wij bieden deze unieke ervaring inclusief vol pension arrangement aan voor € 245,00 p.p.
Early Bird Tickets zijn helaas niet meer te verkrijgen.

Koop je tickets via onderstaande link.

https://stichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.com/webshop/product?id=ff49787cf8dc06773b671cc7c1a069167aeb&club=MkUxdXBhQm55ejlOMitLbitpRUJNUT09&embedded=1De wandelaars / hikers kunnen mee doen met hel volledige programma en voor hen zullen verschillende mogelijkheden zijn.

Wil je graag de afwisseling tussen running en hiking is dit uiteraard ook mogelijk.


Dauwtrap trail & hike

 

In een samenwerking tussen Runners United NL en Sportief Hardlopen Huizen (R.U.S.H.H.) is een mooi evenement ontstaan. Op Hemelvaartsdag (21 mei) organiseren wij samen een Dauwtrap Trail van verschillende afstanden en snelheden.

Er zijn mensen die de vrije Hemelvaartsdag niet gebruiken om eens lekker uit te slapen. Sommigen staan juist voor dag en dauw op om te gaan ‘dauwtrappen’.

Dauwtrappen doe je ‘officieel’ door in de vroege ochtend met blote voeten door bedauwd gras te lopen. Hoewel dit plaatsvindt op Hemelvaartsdag, de dag waarop christenen herdenken dat Jezus terugkeerde naar de hemel, heeft het gebruik niets met het christendom te maken.

Hoe oud de traditie van het dauwtrappen precies is, is niet bekend. Vermoed wordt dat het gebruik terug gaat tot de Germaanse tijd. Volgens het volksgeloof uit die tijd had de dauw, vooral op bepaalde dagen, een magische en genezende kracht.

Wij lopen gewoon op hardloopschoenen maar starten wel in de vroege ochtend voor zon opkomst. Na de trail / het dauwtrappen staat er een heerlijk Trail Ontbijt voor jullie klaar. Deze is in de kosten inbegrepen.

Ticketprijs is 10 euro, voor leden van Sportief Hardlopen Huizen te boeken op basis van strippenkaart of abonnement.

Koop jouw ticket via onderstaande link

https://stichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.com/webshop/product?id=ba89096615c09897fac074b2c25aae77b459&club=MkUxdXBhQm55ejlOMitLbitpRUJNUT09&embedded=1


GROEP 1 - VOLOP GENIETEN TRAIL 10 KM +/- 9 KM PU
GROEP 2 - TEMPO TRAIL 16 KM +/- 11 KM PU
GROEP 3 - HEERLIJK 16 KM TRAIL MAX 9 KM PU
GROEP 4 - HIKE van 1,5 UUR


De ronde van Robèrt

 

Zondag 8 maart 2020

In deze socialtrail zal Runners United NL je meenemen over de buitenste lijnen van 2 aan elkaar grenzende gebieden in 't Gooi.

De trail wordt verdeeld in 2 lussen met als start en finish de parkeerplaats bij Restaurant Robèrt in Hilversum.
Zoals jullie gewend zijn van ons zullen we de socialtrail lopen in 2 tempogroepen.
De eerste tempogroep loopt ongeveer 6.30 min/km. Dat staat gelijk aan ongeveer 9km/h.
De tweede groep zal ongeveer 5.30 min/km lopen. Dat is ongeveer 11km/h.

Om 9.00 uur vertrekt groep 1 voor de eerste lus van 10 kilometer door het mooie en afwisselende gebied van Spanderswoud.
9.10 uur vertrekt groep 2 voor dezelfde lus als groep 1.

Bij terugkomst bij 'Restaurant Robert' om ongeveer 10.05 uur heb je even de gelegenheid om op krachten te komen met een lekker bakje thee, sportdrank, winegums en bananen.
Ook als je alleen de 2de lus wil doen is dit de tijd om in te stappen.

De tweede lus start om ongeveer 10.15 uur en is 17 kilometer.
Deze trail voert over de buitenste traillijnen van de Zuiderheide en de Westerheide over veelal singletracks.
Ook deze lus zal door 2 tempogroepen gelopen worden.

Ben jij benieuwd naar de wijdse lijnen van hartje 't Gooi en heb je zin om jouw zondagochtend met de gezelligste trailrunners te spenderen?.......
Schrijf je dan in via onderstaande link.
Voor slechts €5,- stel jij jouw plekje voor een zeer geslaagde zondagochtend veilig.
https://useplink.com/payment/2OmevlpC9LqariWEzgaB/

We zien jullie graag op 8 Maart 2020.

Robert en Joost
Runners United NL


Oude evenementen


Beste hardloper,

 

Was jij er vorig jaar ook bij?

Dan weet je dat de ‘Zonnestraal cross’ een te gek hardloop evenement is! Een unieke locatie, een prachtig landgoed en een supergezellige sfeer. Allemaal ingrediënten voor een nieuwe editie van deze crosswedstrijd. Ook dit jaar wordt een feestje.

 

De Zonnestraal cross 2019

Op zondag 24 november 2019 organiseert Stichting Runners United NL, in samenwerking met ‘eventcentrum zonnestraal’ de 2de editie van de “Zonnestraal cross”.

Zonnestraal, wie kent het niet?! Iedereen weet van het bestaan, maar ben je er weleens geweest??! Deze cross is de ideale gelegenheid voor een kennismaking met dit prachtige stuk in 't Gooi.

Wist jij dat Landgoed Zonnestraal op de nominatie staat voor de Unesco Werelderfgoedlijst?!

Naast dat we een uitdagend en snel crossparcours hebben uitgezet, biedt dit architectonische stukje geschiedenis een geweldige sfeer en een verbijsterend decor voor een evenement als deze!

 

Afstanden

De cross zal bestaan uit;

·      Kidscross 800 meter 5 t/m 11 jaar         starttijd 10.00

·      Kidscross 1600 meter 5 t/m 11 jaar       starttijd 10.00

·      6 km cross 12 t/m 99 jaar                         starttijd 11.15

·      9 km cross 12 t/m 99 jaar                         starttijd 11.15

·      12 km cross 12 t/m 99 jaar                      starttijd 11.15

  

Schrijf je snel in via onderstaande link

KWF Kankerbestrijding

Samen komen we steeds dichterbij.

Dat is het motto van KWF Kankerbestrijding. Wij als organisatie van een evenement dat graag zorg draagt voor de gezondheid van de mens, draagt dan ook een warm hart toe aan deze stichting.

Samen met onze deelnemers gaan we proberen een zo groot mogelijke bijdrage te doneren aan KWF om Nederland Kankervrij te krijgen.

Zo kan je als deelnemer een bijdrage leveren, door het herinneringsshirt van de Zonnestraal cross aan te schaffen, waarvan de winst volledig gedoneerd zal worden aan KWF.

Ook zal er op het evenement een loterij zijn waarvan de opbrengst als donatie naar KWF gaat. En kan je als individu of als team leuke acties bedenken om geld op te halen voor onderzoek naar Kankerbestrijding.

Bedrijven teams

Nieuw dit jaar bij de Zonnestraal cross is de mogelijkheid om je als team in te schrijven. Schrijf je in met je collega’s, vrienden, sportmaten of andere leuke mensen. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Als team doen jullie mee aan het teamklassement. Teams schrijven zich in voor de 12 km afstand. Het resultaat van de beste drie lopers uit het team telt mee voor de uitslag. 

 

De totale kosten om je als team in te schrijven bedragen 250 euro. Daarvoor krijg je 5x een deelnamebewijs, ieder een gaaf t-shirt met teamnaam, een teamfoto, vermelding van je team op social media en door de speaker tijdens de loop, ruimte voor een bedrijfsspandoek op het terrein of langs het parcours, een mooie medaille voor ieder teamlid en een beker voor het winnende team. En natuurlijk een onvergetelijke dag. 

 

Dit jaar is gekozen voor het KWF als goed doel. Als team kun je zorgen voor extra sponsorgeld voor dit doel. Het team dat het meeste sponsorgeld weet op te halen voor het KWF krijgt een eervolle vermelding op het podium en een leuke verrassing. Dus wees creatief en zorg dat jouw team extra in het zonnetje gezet wordt!

 

Inschrijven bedrijven teams via onderstaande link

Familiedag;

Los van het feit dat dit een prachtige en niet te missen cross is voor jong en oud, gaan we deze dag compleet inrichten voor de hele familie.

-Naast de cross zullen er leuke kinderactiviteiten/ proefjes, met betrekking op KWF Kankerbestrijding, worden aangeboden in het gebouw van 'eventcentrum Zonnestraal'.

-Er is uitgebreid kans voor opa en oma om het landgoed en de gebouwen uit 1931 ,van architect Johannes Duiker, te bekijken.

-Brasserie Zonnestraal is, zoals elke zondag, gewoon geopend om koffie, taart en lunch te nuttigen.

-Er zal een kleinschalige markt zijn met de kraampjes van onze partners en sponsors.

-In het prachtige hoofdgebouw kan je, vanuit de bar, een hapje en een drankje nuttigen.

-Onder begeleiding van DJ Joey kan je vanaf het grote balkon de hardlopers toejuichen. Het balkon is gericht op het laatste deel van het parcours en je hebt gelijk een fantastisch uitzicht.

-Net als vorig jaar zal de selfiebox weer een onderdeel zijn van het terrein.

 

Wij, Stichting Runners United NL, zouden het geweldig vinden als we jou mogen begroeten op 24 November 2019.

Je kan je individueel inschrijven via onderstaande link:Trailweekend in de Ardennen 11 t/m 13 Oktober 2019                                                      

 

De Belgische Ardennen.

Als je wil trailrunnen is dit toch wel het dichtstbij liggende paradijs.

Alles is aanwezig. Uitdagende paadjes, heuvels, riviertjes en prachtige uitzichten.

Iedere runner zou hier geweest moeten zijn om het echte trailen geproefd te hebben.

Maar je gaat niet snel even een dagje naar de Ardennen om een leuk trailtje te lopen.

Nee, het is dan veel leuker om dat met een gezellige groep mensen te doen die samen jou in een paar dagen een echte trail ervaring beleven!

 

Daarom organiseert R.U.S.H.H. (Runners United nl en Sportief Hardlopen Huizen) nu een volledig verzorgt weekend in ‘het’ trailparadijs van de Benelux.

Van 11 t/m 13 Oktober 2019 kan jij verblijven op een heerlijke exclusieve locatie, waar een uitgebreid programma wordt aangeboden voor de beginnende en gevorderde trailrunner.

 

De ervaren trainers Michel Seinen, Jurgen de Lange en Joost Krijnen nemen je elke dag mee voor een prachtige trailronde (passend bij jouw niveau) en je krijgt trailrun techniektraining en advies.

Je kan ontspannen, je kan actief zijn en je kan de nodige kilometers weglopen.

Maar het belangrijkst is……. Je hebt een fantastisch weekend met allemaal mensen met dezelfde hobby!!

 

PROGRAMMA
Vrijdag 11 oktober
Aankomst vanaf 19:00 uur op de locatie. Je kan je gelijk onderdompelen in de gezelligheid van het trailen. Neem een drankje en schuif lekker bij het kampvuur of aan de bar.

Na het welkom en enige uitleg over het weekend zullen we jullie direct uitnodigen voor de eerste trail. Een Nighttrail.

Zaterdag 12 oktober
08:30 Ontbijt
09:30 Start techniekoefeningen en loopanalyse
12:30 Lunch
13:00 Vertrek Trailrun Basis (+/- 12 km), gevorderd (+/- 16 km) en bikkels (+/- 21km en mogelijkheid tot meer)
19:00 Barbecue
We sluiten de dag af bij het kampvuur 

Zondag 13 oktober
08:30 Ontbijt
09.00 Vertrek Start 3e Trailrun of andere sportieve activiteit/ vrije besteding
13:00 Lunch 
14:00 Voldaan vertrek richting Nederland. 

 

ETEN & DRINKEN 
De lekkerste bakker uit de Ardennen levert elke ochtend vers brood waar wij als sporters graag onze dag mee beginnen met verschillende soorten hartig en zoet beleg. Natuurlijk is er ook voldoende ander powerfood om dit weekend vol energie mee door te komen. Zo is er volop fruit en yoghurt en andere ontbijt- en lunchmogelijkheden. 

De hele dag is er tussen de maaltijden altijd koffie, thee, limonade en fruit te gebruiken. Ook is er een bar aanwezig waar iedereen z’n eigen drankje kan tappen.


Op zaterdagavond staat er een heerlijke BBQ voor ons klaar waarbij we wederom niets te kort zullen komen. Zowel vlees, vis als vegetarische opties zullen voldoende aanwezig zijn, naast natuurlijk de andere lekkere salades en brood waarmee de BBQ compleet is.

Er zijn ook een aantal dingen die je zelf moet meenemen

Slaapzak/ dekbed, Kussensloop, Toiletspullen, Handdoeken, Paspoort of identiteitskaart, lamp met minimaal 200 lumen voor de nighttrail, eventueel noodzakelijke medicijnen, geld voor onderweg en voor als je de dorpjes gaat verkennen. Liever geen dure spullen zoals sieraden.

 

DE LOCATIE 
De schitterende locatie, met een sportief karakter, ligt midden in een overweldigend natuurgebied midden in de Ardennen, met uitzicht over de Ourthevallei.

We hebben de beschikking over een aantal chalets welke geschikt zijn voor 10 personen en een groepsaccommodatie waar we met z'n allen gezellig kunnen eten, drinken kletsen en lachen. De indeling per chalet is 1 x een zespersoons kamer en 2 x een tweepersoonskamer. Uiteraard kies je zelf waar je voorkeur naar uit gaat, maar wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

De activiteiten vinden in de directe omgeving plaats en bij terugkomst kan je lekker ontspannen en na kletsen in de taverne, het overdekte terras met kampvuurplek of bij de authentieke houtkachel.

 

AANBIEDING 
Wij bieden deze unieke ervaring inclusief vol pension arrangement aan voor € 245,00 p.p.

 

Koop jouw ticket via onderstaande link.

https://stichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.com/webshop/product?id=47c4a67e789bad75bb7092a9b2c9f279514e&club=MkUxdXBhQm55ejlOMitLbitpRUJNUT09&embedded=1 Zwoele zomernachttrail

 

De zomer is reeds in volle gang.

Iedereen leeft buiten en geniet van het prachtige weer.

We hebben een lange zomer voor de boeg en kunnen nog uitkijken naar een heerlijke zomervakantie.

Nu wil je er nog niet aan denken, maar ook dit jaar komt er een einde aan deze fantastische periode met familie en vrienden.

Wat is er dan mooier om je zomervakantie af te sluiten met een feestje!?

 

Op Zaterdagavond 24 augustus 2019 organiseren Runners United NL (RU) en Sportief Hardlopen Huizen (SHH) een hardloopfeestje in het donker.

Ben jij een beginnend trailloper en lijkt het je een keer spannend om een korte trail in het donker te lopen of ben jij een ervaren loper die gek is op nighttrails? Er is voor ieder wat wils op dit evenement.

We nodigen jullie van harte uit op het clubhuis van SHH om samen een nighttrail experience te beleven om de zomer eens goed te vieren.

 

De Zwoele Zomernachttrail 2019 start voor zonsondergang. Onder het genot van een klein hapje en een kop koffie of thee kan jij je met de andere hardlopers, verheugen om na zons ondergang te vertrekken. 

Onder begeleiding van ervaren trainers kan jij de bijzonderheid van het bos in het donker gaan zien. De dagdieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. De geheel andere dynamiek van de natuur, beschenen door alleen jouw hoofdlamp en die van jouw medelopers, zal je betoveren.

Na afloop van de nigthtrail staat er bij het clubhuis van SHH een koud biertje van een lokale brouwer, een chipje en een kampvuur voor je klaar, waarbij je kan nababbelen over je ervaring in het donker.

 

De zon gaat op 24 augustus om 20.45 uur onder.

Om een klein beetje te kunnen wennen aan het donker zullen we vertrekken om 21.30 uur, zodat het nog wat schemerig is.

Er zijn 3 groepen waar je kan aanhaken.

Groep 1; +- 8km op een tempo van ongeveer 9km/h

Groep 2; +- 12km op een tempo van ongeveer 9km/h

Groep 3; +- 15km op een tempo van ongeveer 10km/h

Wellicht komt er nog een vierde groep die +-21km gaan lopen. Dit communiceren we later.

 

In de ticketprijs zijn inbegrepen;

-       Deelname nighttrail

-       Koffie/ thee en hapje vooraf

-       Biertje na afloop

Voor leden van SHH geldt een korting van 50% op de ticketprijs

 

Wat je zelf moet meenemen;

-       Hoofdlamp met minimaal 200 lumen

-       Wat extra centjes voor als je het biertje zo lekker vindt, dat je er nog 1 wil

-       Goede stevige hardloopschoenen (liefst trailschoenen)

 

Wij (RUSHH) hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben om op deze unieke wijze de zomer van 2019 vieren.

Schrijf je snel in via de ticketlink.

ticketTicketsBeschikbaarheid bewerkenstichtingsportiefhardlopenhuizen.virtuagym.comTickets zoeken 

 

Fijne Zomer!!
Goed Nieuws!

 

Vanaf Maart 2018 zullen we elke maand minstens 1 social trailrun organiseren. De data en locaties bepalen we om de paar maanden en zullen we als 'Evenementen' plaatsen op onze facebookpagina 'Runners United NL'. 

Via die weg kan je je aanmelden voor onze prachtige trails.

 

Voortaan zullen we bij elk evenement van Runners United een Zwaarteniveau tussen 1 en 6 aangeven voor het parcours. We nemen bij het geven van het niveau het parcours van de "Hoorneboegse cross 2017" als uitgangspunt.

We hebben dit parcours berekend op zwaarteniveau 3.

Heb je ons prachtige parcours afgelopen november gelopen? Dan kan je op basis van die ervaring de zwaarte van onze andere runs bepalen.

 

 

Let wel op! Het zwaarteniveau zegt alleen iets over het parcours. We zullen ook beoogde snelheden aan geven per run.

Je zal voor jezelf moeten uitvinden of je de snelheden kan bijhouden. Houd er daarbij rekening mee dat de snelheden op verharde weg niet te vergelijken zijn met de snelheden op trail.

Als op verharde weg je max pace 5.30 m/km is zal 6.00 m/km halen op trail een flinke uitdaging zijn.

 

We hopen voor iedere loper die met toekomstige runs mee wil, beter inzichtelijk te maken of je de tempo's kunt volgen.

 

Tot snel bij 1 van onze socialruns.Check de Facebook pagina van Runners United NL voor onze andere evenementen.